​​​​​​​​

Huolto

​​​​​​​​​​​​Varaa huolto

​​Tarjoamme uuden ajanvarausjärjestelmän, jolla voit varata autollesi ajan suoraan kalenteristamme. Huollon verkkovarauspalvelun kautta voi varata ajan määräaikaishuoltoon ja/tai pieniin korjauksiin.

Huollon varauspalveluumme pääset tästä:​

Huollon verkkovaraus​​

Voit myös varata ajan soittamalla: 020 762 44 ​​​

Ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa autosi huolto- ja korjaustoimenpiteissä. Käytämme aina tarkalleen autoosi sopivia SEAT-alkuperäisosia, -huoltotarvikkeita sekä valmistajan ohjeistamia täsmällisiä ja perusteellisia huolto-ohjelmia. Työsuorituksissa alati jatkokoulutettavalla henkilökunnallamme on ilo hyödyntää alan viimeisintä tekniikkaa. Näin voit olla varma siitä, että autosi tulevaisuus on hyvissä käsissä ja yhä edessä olevien kilometrien määrä on maksimoitu. Työlle ja varaosille myönnämme 24 kuukauden takuun.

Voit varata autollesi huollon verkkosivujemme kautta. Huoltoneuvojamme opastavat halutessasi sinua paikan päällä ja kartoittavat yhdessä kanssasi ajoneuvosi huoltotarpeet. Saat meiltä myös edullisesti huollon ajaksi käyttöösi sijaisauton, jolloin omat kiireesi eivät häiriydy autosi ollessa korjaamovisiitillä. Voit tiedustella sijaisauton varaamisesta huoltotilauksesi yhteydessä. 

Ja jos ajoneuvosi matka yllättävästi katkeaa syystä tai toisesta, kattava Liikkumisturvamme on kehitetty juuri näitä ei-toivottuja tilanteita varten. Lisätietoja siitä löydät kohdasta Liikkumisturva.​​​